- Konu Sahibi
askerden geleli 17 gün oldu adamım sen ne anlatıyorsun banaTEBRİKLER FAKE WSCİLER SİZİAcıt ın ismi o zamanlar Amigos idi edgardo da fake hesap açmış Joseneo mu her neyse böyle nick yapmışvideo net bile değil hesap makinesinden çekilmiş videoyu silsenizde gizlesenizde videoyu indirdim + sayfayı yenileyip videoya aldım xD fake wsci demeden önce birine bunlarıda düşünün çöpler sizi ha şimdi dersiniz fake ws degildi o o yüzden mi düşük level hesapla gelip hp veriyosun mayın tarlasına
ne bu çekememezlik savundugun kardaşına dünyanın partını attım hala da atıyorum daha dün kestim çok (ACITmışım) canınızı belliTEBRİKLER FAKE WSCİLER SİZİAcıt ın ismi o zamanlar Amigos idi edgardo da fake hesap açmış Joseneo mu her neyse böyle nick yapmışvideo net bile değil hesap makinesinden çekilmiş videoyu silsenizde gizlesenizde videoyu indirdim + sayfayı yenileyip videoya aldım xD fake wsci demeden önce birine bunlarıda düşünün çöpler sizi ha şimdi dersiniz fake ws degildi o o yüzden mi düşük level hesapla gelip hp veriyosun mayın tarlasına
teşekkürlerTebrikler
teşekkür ederim kralTebrikler...
fazlası da vardaTebrikler tanercim videoya yarıldım dS:ADSADSAdsa Part 13 nedir kardeşim![]()
teşekkürlerTebrikler Eline Sağlık Taner
eywallah suatTebrikler iyi eğlenceler.